Rólunk Mondták

visszajelzések szolgáltatásainkról

Rólunk Mondták

“Nagyon örülünk, hogy megkaptuk a Wallers Group elérhetőségét, mert képzésük egyedi igényekre fejlesztett volt. Rövid határidő állt rendelkezésükre, hogy egyedi elképzeléseinknek megfelelően, a képzési rendszerükben még nem lévő oktatást rakjanak össze számunkra. Ez sikerült! Előadás könnyen érthető, jól struktúrált, ami a tananyag befogadását nagyban megkönnyebbítette. Gyakorlati auditálási technikát élőben kipróbálhattuk, amihez a trainer kritikus, de építő visszajelzéseket adott. Megbízható partnerként tekintünk rájuk, számítunk a további segítségükre a jövőben is.”

Nagy István

Minőségirányítási Igazgató, Infineon

“Együttműködésünk egy tanácsadási projekttel kezdődött, amelyben a Wallers Group, mint alvállalkozó vett részt. Ennek az együttműködésnek sikerességét abban mérem, hogy ugyanaz az ügyfél azóta újabb és újabb megrendeléseket ad le. Ettől kezdődően, amikor ügyfeleinknél a minőségügy területén vannak kihívásaik, tudjuk, hogy melyik az a tanácsadó cég, aki MÉRHETŐEN oldja meg az ügyfelek problémáit.”

lmási Gábor

Projekt igazgató/üzletág igazgató, Nemzetközi Leanszigma Szövetség

“Korrekt kiszolgálás valamint tanácsadás, pontos és kiszámítható ügymenet.”

Czakó Ervin

Minőségügyi technikus, Knorr Bremse

“A Wallers Group valóban nagyon gyorsan reagál a fellépő változásokra, illetve kitűnő dokumentációkat csatol a szolgáltatásai mellé. Nem csak minőségben nyújtanak kiválót, hanem mindezt a határidők betartásával.”

Kristófik Arnold

Minőségirányítási Igazgató, Knorr Bremse

“Szolgáltatásuk precíz, az adott problémára gyorsan tudnak reagálni, és még a kommunikáció áramlás is tökéletes”

Csabai Róbert

Minőségirányítási Igazgató, Samsung

“A rajzi bemérések kapcsán szeretném megemlíteni a magas szintű szakmai hozzáértést, a mérések kimagaslóan gyors és precíz elvégzését, határidőre történő kifogástalan teljesítését!”

Kőrösi Krisztián

Minőségügyi Mérnök, VT Plastic

“Hatékony, gyors és átfogó oktatás. Magabiztosságot nyújtott. Gyakorlati része további munkánkat sikeresebbé tette és megkönnyítette!”

Jakab Enikő

Minőségügyi Mérnök, Infineon

“Az új generációs tréningek egyedülállóak a magyar piacon, melyek profizmussal ötvözik az igényelt tanácsadást-oktatást az éles munkával. A tanácsadó partnert kiemelkedő tapasztalat, rugalmasság és közvetlenség jellemzi!”

Jakab Zsolt

Minőségügyi Mérnök, Infineon

Kapcsolat

Címünk

Jászberény, Mátyás utca 1. 5100

Hívjon minket

0630 / 862-1875

Email

zoltan.ballago@wallersgroup.hu